medzinarodne stretnutie zbojnikov 2022

 

 

 

 

 

 

 

Milí priatelia a fanúšikovia zbojníckych tradícií,
radi by sme vás informovali, že z dôvodu aktuálnej situácie na Slovensku, Medzinárodné stretnutie zbojníkov v Terchovej prekladáme na termín 26. – 28.08.2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Milí priatelia a fanúšikovia zbojníckych tradícií,
radi by sme vás informovali, že z dôvodu aktuálnej situácie na Slovensku, Medzinárodné stretnutie zbojníkov v Terchovej prekladáme na termín 26. – 28.08.2022.

Medzinárodné stretnutie zbojníkov Milí priatelia a fanúšikovia zbojníckych tradícií, radi by sme vás informovali, že z dôvodu aktuálnej situácie na Slovensku, Medzinárodné stretnutie zbojníkov v Terchovej prekladáme na termín 26. – 28.08.2022. Čakať na vás pri tom bude rovnaký bohatý kultúrny program, aký sme pripravili tohto roku. V prípade, že ste si už stihli zakúpiť lístky na tohtoročné podujatie, neprepadajte panike. Máme pre vás hneď viacero možností, ako s nimi naložiť. Jednou je, že si ich ponecháte, pretože budú platiť aj na budúci rok. V tomto prípade máme pre vás pripravený malý zbojnícky darček (dostanete ho pri vstupe v deň podujatia) ako prejav vďačnosti za vašu priazeň. Ďalšou z možností je, že ich pokojne vrátite a peniaze vám zašleme naspäť. Veríme, že naše kroky pochopíte a uvidíme sa s vami o rok na Medzinárodnom stretnutí zbojníkov v Terchovej.

Zbojnícka družina Liptovskí zbojníci na čele s kapitánom, ktorý celý festival aj spolumoderuje vytvárajú ten správny kolorit humoru a dobrej nálady ku čomu nemalou mierou prispieva aj bohatý program, v ktorom vystúpia vynikajúce telesá, skupiny a aj jednotlivci.
 
ČO VÁS ČAKÁ Naši účinkujúci na festivale Aj tento rok máme pre Vás pripravený bohatý program, kde nebudú chýbať:
Piatok:  Kollárovci, Ploštin Punk, Gipsy Čáve, Ine Kafe, Ľudová hudba Stana Baláža,
Sobota: Drišľak, Cimbal Brothers, Peter Nagy a Indigo, Mafia Corner,  Liptovskí zbojníci, Veronika Rabada 
Aktuálne informácie nájdete na webovej stránke: www.stretnutiezbojnikov.sk
 
Kúpte si svoj vstup, kým je čas Máme pre Vás výhodné dvojdňové permanentky, ale aj jednodňové vstupy. Cena sa postupne zvyšuje, na základe predaných vstupeniek. Poponáhľajte sa, lístky sa míňajú.