cyko bus

Tento rok cyklobusy v rámci Žilinského kraja vyrazia už túto sobotu t.j. 06.06.2020, a samozrejme si pre milovníkov cykloturistiky pripravili novinku a to, že cyklobusy budú premávať aj na Liptove.

Cestujúci s bicyklami platia v cyklobusových spojoch štandardnú cenu autobusového lístka a poplatok za bicykel je 50 centov.

 

 

 

 

 

 

cyko busTento rok cyklobusy v rámci Žilinského kraja vyrazia už túto sobotu t.j. 06.06.2020, a samozrejme si pre milovníkov cykloturistiky pripravili novinku a to, že cyklobusy budú premávať aj na Liptove.

Cestujúci s bicyklami platia v cyklobusových spojoch štandardnú cenu autobusového lístka a poplatok za bicykel je 50 centov.

 

Spoje do Novej Bystrice, Turčianskych Teplíc a Terchovej budú premávať počas víkendov a sviatkov a počas letných prázdnin aj v piatky. Posledný spoj vyrazí na cestu 27. septembra.

 

Cyklobusy na Orave a Liptove budú jazdiť cez víkendy a sviatky a počas letných prázdnin budú prevádzkované denne. Sezóna na Orave končí 15. septembra, na Liptove 30.septembra.

 

 Pri špeciálne vybavených autobusoch bude k dispozícii steward chránený ochranným rúškom, rukavicami a dezinfekčným gélom, ktorý pomôže s manipuláciou bicyklov.

 

Ako budú premávať cyklobusy:

cyklobus 2020 1cyklobus 2020 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cyklobus 2020 3cyklobus 2020 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cyklobus 2020 5cyklobus 2020 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cyklobus orava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO: