lyžiareň vrátnaŠKOLA SNEŽNÝCH ŠPORTOV, POŽIČOVŇA A TESTOVACIE STREDISKO VÖLKL.

Toto všetko nájdete pod jednou strechou v novootvorenej LYŽIAREŇ Vrátna.

 

 

 

 

 

 

 

ŠKOLA SNEŽNÝCH ŠPORTOV, POŽIČOVŇA A TESTOVACIE STREDISKO VÖLKL.

Toto všetko nájdete pod jednou strechou v novootvorenej LYŽIAREŇ Vrátna.

 

ŠPORTUJ!

Kvalifikovaní, vždy pripravení a pozitívne naladení inštruktori lyžovania a snowboardingu si Vás radi zoberú pod svoje skúsené krídla a ukážu Vám tu správnu cestu v tom, čo sami milujú. Poskytujeme individuálny prístup pre náročných, ale aj skupinové hodiny, kde sa členovia vašej rodiny alebo vaši priatelia môžu hravo naučiť lyžovať alebo snowboardovať s našimi inštruktormi. Veľmi radi privítame úplných začiatočníkov každej vekovej kategórie, ale samozrejme pomôžeme s odvahou a odstránenením chýb dlhoročných jazdcov.

 

VYPOŽIČAJ!

Chcete začať, ale nemáte na čom? Žiadny problém! Náš tím Vás správne pripraví pre chvíle na zjazdovke. K dispozícii máme široký sortiment zjazdových lyží a snowboardov pre dospelých, ale aj pre tých najmenších. Chceli by ste vyskúšať atraktívne šlapanie na lyžiach? Skiaplové sety sú Vám denne k dispozícii v našej prevádzke. Môžete si ich rezervovať telefonicky +421 914 205 971 alebo e-mailom Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

TESTUJ!

Neviete sa rozhodnúť, ktorý model lyží je pre Vás ten správny? Testovacie stredisko LYŽIAREŇ Vrátna Vám prináša jedinečnú možnosť vyskúšať si najnovšie modely značky Völkl priamo na vlastnej koži.

ADRESA
Starý dvor
Vrátna dolina
013 06 Terchová

GPS
49°13'43.7"N
19°02'09.7"E

OTVÁRACIE HODINY
Pondelok – Nedeľa: 8.30 – 16:30

POŽIČOVŇA
+421 914 205 971

ŠKOLA
+421 914 205 971 

 

Cenník: 

lyžiareň vratna cennik